Uitnodiging eeuwfeest RSR Ivoren Toren

De voorzitter van RSR Ivoren Toren heeft onderstaand bericht gestuurd aan de leden en de oud-leden van de vereniging.

Beste leden en oud-leden van schaakvereniging RSR Ivoren Toren,

Op 24 oktober 2019 bestaat onze vereniging 100 jaar!

Wij vieren ons eeuwfeest op zaterdag 7 september 2019.  We nodigen alle huidige en voormalige jeugd- en seniorleden uit om dan samen onze 100-jarige voetafdruk te zetten. Deze schaakervaring wil je niet missen! Het programma begint om 11.00 uur met koffi e/thee en een lekkernij en eindigt aan het begin van de avond. Voor lunch en avondeten wordt gezorgd. Informeel bezoek is tot 22:00 uur mogelijk. Het feest vindt plaats in Rotterdam, vlakbij de Maas. De precieze lokatie en een tijdpad voor alle activiteiten die dag maken we in mei bekend. We werken aan een jubileumboek met veel info over de historie van onze schaakclub. Voor alle aanwezige huidige en voormalige leden ligt zo’n boek klaar op 7 september. Om de begroting sluitend te krijgen vragen wij de aanwezigen een eigen bijdrage: € 15,- voor (oud)leden; voor jeugdleden een lager tarief naar leeftijd. We vragen je vriendelijk maar beslist om vóór 1 mei 2019 kenbaar te maken of je aanwezig bent. Gebruik hiervoor het volgende mailadres:  eeuwfeest@rsrivorentoren.nl

Heb je vragen of opmerkingen of wil je helpen met de organisatie, gebruik dan ook dit adres.

Met vriendelijke groet,
De Jubileumcommissie,

Namens deze,
Wouter Scheffer
Voorzitter schaakvereniging RSR Ivoren Toren

M: 06 – 534 018 47

Speellokaal RSR Ivoren Toren: De Lombard, Lombardkade 28, 3031 AH Rotterdam, tel. 010-7857593 Speelavond: vrijdag, aanvang 20.00 uur.  •  Jeugd tussen 18.30 uur en 20.00 uur.

KNSB-verenigingsnummer 140040   •   Kamer van Koophandel Rotterdam nummer 40343649

ING-rekening NL56 INGB 0001

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.