Johan van Mil-toernooi 19 mei a.s.

Op zondag 19 mei a.s. wordt het Johan van Mil-toernooi georganiseerd door de Eindhovense Schaakvereniging. Dit toernooi vindt plaats in combinatie met het Open Noord-Brabants Persoonlijk Snelschaakkampioenschap 2019.

Vorig jaar ging de overall winst naar Schaaksite-medewerker Dimitri Reinderman, terwijl Hing Ting Lai Noord-Brabants kampioen werd. Deze laatste had de toernooiwinst in 2017 gepakt in beide categorieën.

Het toernooi wordt gehouden in Wijkcentrum Gestel, Boccherinilaan 6 te Eindhoven alwaar de Eindhovense Schaakvereniging gehuisvest is. Om 9.30 uur gaat de zaal open voor de inschrijving en om 10.30 uur wordt er begonnen. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaats hebben.

Er wordt gespeeld in één grote groep, 19 ronden uitgesteld Zwitsers.
Het speeltempo bedraagt 3 minuten per persoon per partij met een increment van 2 seconden vanaf zet 1.

Het totale prijzengeld bedraagt ruim € 1000,00.

Zie ook bijgaand pdf-bestand: Johan van Mil

Meer info en aanmelden op de website van de Eindhovense Schaakvereniging

Hopelijk tot 19 mei!

Schaakgroetjes van Henny Valks, namens de organisatie.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.