Zaterdag – dag 7, slot: De beslissingen

Met dit artikel worden op de laatste dag van het NJSK in het kort de actuele ontwikkelingen bijgehouden. De berichtgeving beperkt zich daarbij tot de uitslagen waarbij een titel of een uitzendplaats in het geding is. Overig nieuws en uitgebreidere verslagen vinden op de gebruikelijke manier hun weg naar de site. Zoals eerder vermeld: in de meisjescategorieën geeft uitsluitend de eerste plaats recht op uitzending naar een internationaal toernooi, in de jeugdcategorieën ook de tweede plaats. Indien een titel of uitzendplaats in het geding is volgt bij gelijke stand een barrage.

Uitgangsposities:

Gisteren leek het vooraf niet onwaarschijnlijk dat de strijd om de titel al in vier van de zes categorieën beslist zou worden. Door verrassende uitslagen bleef dat aantal echter beperkt tot één en keerde de spanning in de andere groepen (soms totaal) terug. Dit zijn de uitgangsposities per categorie:

Lees verder op de toernooisite

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.