Het Schaakexperiment

Informatie
Op 1 juni vindt een experiment plaats op de Universiteit van Amsterdam. Een schaaktoernooi, voor circa 60 deelnemers, waarvan de resultaten later gebruikt zullen worden voor een scriptie. Tijdens dit experiment speel je mee in twee toernooien. Beide toernooien vinden plaats achter een computer op een online schaakplatform. In het ene toernooi speel je met volle informatie over wie je tegenstanders zijn en in het andere toernooi speel je zonder te weten wie je tegenstanders zijn. Onderzocht wordt of er een verschil tussen je prestaties in beide toernooien te vinden is.
Aanvang
1 juni 2019 11.00 uur
Einde
1 juni 2019 17.00 uur
Inleggeld
Gratis
Prijzen
In beide toernooien is er een 1e prijs van 250 euro, 2e prijs van 100 euro en 3e prijs van 50 euro.
Speeltempo
3 minuten + 2 seconde

Speelzaal
Universiteit van Amsterdam, Roetersstraat 11, AMsterdam

Website
blahfa.wixsite.com/hetexperiment

Extra informatie:
Aanvang is tussen 10:15-10:45. Inschrijven kan via de website, daar is ook een deelnemerslijst te vinden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.