NK Schaakvoetbal 30 juni 2019 in Utrecht

Schakende voetbalvrienden en voetballende schaakvrienden,

Namens de Utrechtse Schaakclubs nodigen wij jullie van harte uit voor het 35e NK Schaakvoetbal op zondag 30 juni 2019. De wedstrijden zullen net als in andere jaren weer plaatsvinden in de sporthallen Olympos op de Uithof. De organisatie zal zorg dragen voor officiële zaalvoetbalscheidsrechters.

Het hart van de ploeg stamt van een officiële bij de KNSB aangemelde schaakvereniging; iedere ploeg bestaat uit minimaal 8 en maximaal 9 spelers; minimaal vier van deze spelers zijn geregistreerd bij de aangemelde schaakvereniging; alle spelers moeten aan beide spelsoorten deelnemen; alle spelers moeten tenminste de helft van het aantal partijen schaken. Teams dienen hun spelers bij de schaakwedstrijden op volgorde van hun FIDE-rating op te stellen. Is er geen KNSB rating bekend dan zal de FIDE-rating worden aangehouden. Is ook de FIDE-rating niet bekend dient de schaker als unrated aan een zo laag mogelijk bord te worden opgesteld.

Er is plaats voor maximaal 16 teams. Het ontvangst moment van de bevestiging van deze mail beschouwen we als inschrijvingsverzoek  waarbij het ontvangst moment op onze computer als selectiecriterium telt.

Na het grote succes van vorig jaar zal er ook deze keer weer een penalty toernooi worden gehouden. De nummers 1 t/m 3 van dit minitoernooi kunnen rekenen op een indrukwekkende bokaal.

Het inschrijfgeld bedraagt 120 euro per team en moet overgeboekt worden naar PPM Nieuwenhuis NL51RABO0106026054. Ontvangst van de betaling maakt de inschrijving pas definitief.

Wij houden iedereen op de hoogte per mail en via utrechtschaak.
Het gaat weer een geweldig event worden, dus mis deze mogelijkheid op eeuwige roem niet.

Moge de successen van Ajax de deelnemers aan dit toernooi inspireren om de titel weg te kapen voor de neus van de gedoodverfde favorieten KC, HMC en de Black Sheep.

Tot snel!

Pieter Nieuwenhuis

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.