HMC verslaat kampioen en wordt 2de

HMC Den Bosch heeft een goed seizoen afgesloten met een daverende overwinning op landskampioen LSG uit Leiden. Hierdoor komen we op de 2de plek met slechts 1 MP achter LSG.

Teamfoto HMC Meesterklasse 2018_2019 (Olthof)

Totnogtoe hadden we alle uitwedstrijden gewonnen, dus waren we optimistisch over onze kansen. Zelf bleek ik een offday te hebben. In de Najdorf onstond er kortsluiting en werd het juiste plan niet gevonden, waarna tegenstander Roobol adequaat handelde. Nadat ik van mijn wandeling terug kwam, bleken we al wat teruggedaan te hebben. Jasper en Martijn hadden gewonnen, terwijl Geert verloren leek te hebben. Of toch niet? Nee, zijn tegenstander was door de vlag gegaan en we stonden 3-1 voor. Thomas stond verloren tegen Puzzle Rush Legend Schoppen, terwijl het op veel borden ongeveer gelijk stond. Het leek af te hangen van de partij van Martin Martens, die een spannend tijdnoodsduel had tegen Pijpers.
Lees verder op de HMC-site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.