Utrechtse Zomer Avond Kompetitie

Ook dit jaar weer organiseren de Utrechtse verenigingen De Rode Loper, Paul Keres en Moira-Domtoren de Zomer Avond Kompetitie (ZAK). Voor alle schakers uit Utrecht en omgeving die in de zomerstop van hun club hun wekelijkse partij niet willen missen en eens tegen een ander gezicht willen spelen. We spelen weer in het vertrouwde Denksportcentrum Dijckzigt. De Zomer Avond Kompetitie biedt vanaf dit jaar zelfs 8 woensdagen in de zomer gelegenheid aan alle clubschakers de wekelijkse routine voort te zetten, tegen spelers van andere clubs. Aan alle huisschakers de mogelijkheid om een officiële partij te spelen. Door de unieke indelingsvorm – indeling tegen spelers van gelijke sterkte – maakt werkelijk iedereen kans op de rondeprijzen per avond, de vele prijzen op de laatste avond en zelfs op de eerste plaats en het unieke Wisselpaard!

De Utrechtse Zomeravondkompetitie is zo vrijblijvend als je zelf wil: je kan per avond beslissen of je meespeelt. Aanmelden vóór 19.45 aan de zaal garandeert een plaats. De indeling wordt om 20.00 uur gemaakt. Het speeltempo is zomers: 1½ uur per persoon, dus niet te laat om na afloop nog te vluggeren of wat te drinken. De sfeer is zomers gezellig, de opkomst groot en de zaal is voorzien van een bar (waar ook wat te eten is) en airco. Alle informatie: www.nozel.net/zak/informatie/

 

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.