Eerste lustrum Haarlemse Meesters

Deze herfstvakantie, van 19 tot en met 27 oktober 2019, vieren we het eerste lustrum van het Haarlemse Meesters schaaktoernooi. Ook in deze vijfde editie is er in het Stedelijk Gymnasium in hartje Haarlem naast een gesloten meestergroep weer een open toernooi. Behalve €750 voor de winnaar staat hier ook een ticket naar de meestertienkamp van 2020 op het spel. Ook in de B-groep wordt gestreden om aantrekkelijke prijzen.

In de Meestertienkamp maakt de Nederlandse IM Gerard Welling na 25 jaar zijn rentree in de Nederlandse toernooiarena. Bart Gijswijt van organiserende vereniging HWP Haarlem verdedigt zijn titel van vorig jaar, en krijgt daarbij onder andere concurrentie van de Arubaanse IM Jasel Lopez en de winnaar van het open toernooi van vorig jaar, Rick Lahaye.
De partijen uit de hoofdgroep zullen dagelijks live te volgen zijn via de website www.haarlemse-meesters.nl, maar publiek is in het Stedelijk Gymnasium (Jacobijnestraat 22 in het centrum van Haarlem) ook meer dan welkom.

Met vriendelijke groet,
Paul Tuijp en Frits Welling
Toernooiorganisatie

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.