Steun Schaaksite.nl

Schaaksite.nl, opgericht door schaakliefhebber Kees Schrijvers, is een Nederlandstalige website over schaken met als motto ‘voor schakers en door schakers’ en is ondergebracht in de Stichting Schaaksite. De eigenaren zijn Dimitri Reinderman, Lennart Ootes en Herman Grooten die op vrijwillige basis voor de site werken. Om Schaaksite.nl draaiend te houden en verder te ontwikkelen hebben we uw steun nodig. Overweeg om (jaarlijks) een leuk bedrag over te maken. Dat kan ook door een schaakstuk te ‘kopen’ dat aan uw account wordt verbonden. Zie “Steun Schaaksite met een schaakstuk”.

We zijn u bij voorbaat zeer erkentelijk!

Rekeningnummer:
Rekeningnummer NL53INGB0009689754
T.b.v. Stichting Schaaksite
KVK-nummer 81065728

Donatieformulier:

Bedrag

 

 

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

2 Reacties

  1. Avatar
    Pieter Priems 23 augustus 2023

    Als je schaaksite al steunt met een schaakstuk, krijg je dan automatisch bericht na een jaar? Of dien je dat zelf bij te houden om jaarlijks te doneren?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.