Eijgenbroodtoernooi (25-27 oktober Amsterdam)

Vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober 2019 vindt de 33e editie van het Eijgenbroodtoernooi plaats. Er wordt gespeeld in Multifunctioneel Centrum Coenen-Lydia, de locatie van organiserende schaakvereniging Caïssa in hartje Amsterdam.

Er wordt gespeeld in twee groepen. Meer informatie over het toernooi (inclusief inschrijven) is te vinden onder Informatie.

Er zijn veel prijzen, waaronder jeugdprijzen, veteranenprijzen en een spektakelprijs. Er wordt gespeeld in twee groepen: groep A elo 1700 en hoger, groep B elo 1800 en lager. Speeltempo is identiek aan het SGA-tempo: 1 uur en 30 minuten voor de hele partij, met vanaf het begin 15 seconden per zet increment.

Voor meer informatie en inschrijving, zie de website: eijgenbrood.nl/

LET OP: het maximum aantal deelnemers is 120 en vorig jaar is dat twee weken voordat het toernooi begon bereikt! De teller staat op dit moment (2 oktober) op 52.

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.