Schaakmatties

Dé grootste online Jeugdschaakclub van Nederland

Met ingang van dit schooljaar krijgt de online Jeugdschaakclub Nederland een nieuwe naam: Schaakmatties! Met een diversiteit aan leermiddelen, puzzels en schaakspellen tegen leeftijdgenoten, biedt Schaakmatties hersenstimulerende uitdagingen en uren vermaak voor kinderen. Schaken leer kinderen vaardigheden die ze hun hele leven met zich mee kunnen dragen: strategie, tactiek, creativiteit en doorzettingsvermogen. En of je nu een beginner of beoefend schaakmeester bent: Schaakmatties is er voor alle kinderen in Nederland! Schaakmatties is een initiatief van de Koninklijke Schaakbond Nederland. De online omgeving is veilig, leerzaam en leuk! Profiteer nu van een speciaal kennismakingstarief!

Heb jij een dochter/ zoon, neefje of buurmeisje die bij dé grootste online Jeugdschaakclub van Nederland wil horen? Meld hem of haar dan nu aan voor Schaakmatties en profiteer van een speciaal kennismakingstarief. Voor een jaarlidmaatschap betaal je nu slechts eenmalig €7,50. Een lidmaatschap betekent één jaar lang onbeperkt gebruik maken van de online schaakomgeving, toegang tot alle functionaliteiten en een KNSB-Scholierenlidmaatschap met vele voordelen! Lees verder / aanmelden

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.