31e SIO Rapid Schaaktoernooi op 9 november 2019

Geachte schaakvrienden,

Met deze e-mail willen wij de aandacht vestigen op het 31e SIO Rapid Schaaktoernooi dat gehouden wordt op zaterdag 9 november 2019 in De Lier. Deze zaterdag in de herfst is een uitmuntende gelegenheid om kennis te maken met het gezellige Westlandse schaken. Wij willen u vragen uw verenigingsleden op de hoogte te brengen van ons toernooi. Bijvoorbeeld door deze e-mail door te sturen naar uw leden. Misschien is er nog een plaatsje vrij voor de bijgevoegde poster Poster 31e SIO Rapidtoernooi 2019 en brochure op uw publicatiebord, website of clubblad. En door ons toernooi op uw schaakkalender te plaatsen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,
namens de organisatie,

Dirk van Nieuwkerk.
Tel.:    0174-414940
E-mail:  siotoernooi@westlandschaakt.nl
Website: siotoernooi.westlandschaakt.nl

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.