13 oktober 2e stormschaaktoernooi!

Na een succesvolle eerste editie, wordt dit jaar op zondag 13 oktober voor de tweede keer het stormschaaktoernooi georganiseerd! Het verslag van afgelopen jaar is hier te lezen!

Stormschaak werd voor het eerst gespeeld bij Tata, nadat het dak er af was gewaaid. We hopen dat het dak er uiteraard op blijft zitten, maar er wel vele stormachtige partijen zullen worden gespeeld!

Programma

Aanmelden op de dag zelf tussen 12.15 en 12.45 uur. De eerste ronde start om 13.00 uur.
De prijsuitreiking zal rond 18.30 uur plaatsvinden. Er worden diverse vierkampen gespeeld met een steeds sneller tempo.
De eerste vierkamp zal 8 minuten p.p.p.p. zijn, gevolgd door 7 minuten, 6 minuten, 5 minuten, 3 minuten en de laatste vierkamp is een bulletvierkamp van 1 minuut met een increment van 2 seconden.

Indeling & reglement
Er wordt ingedeeld via het Amsterdams systeem.  De oude snelschaakregels worden gehanteerd.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon.

Prijzengeld

1e prijs: 400 euro, 2e prijs: 200 euro, 3e prijs: 150 euro, 4e prijs: 100 euro, 5e prijs: 75 euro, 6e prijs: 50 euro (de laatste vierkamp is bepalend voor de prijzen). Voor de winnaars van de overige vierkampen is er een prijs in natura (het prijzengeld is gegarandeerd bij 40 deelnemers).

AANMELDEN
Er kan worden aangemeld bij Marc Helder via email: stormschaak@scaartswoud.nl onder vermelding van naam, club en rating of via het formulier op de website. Er is plek voor maximaal 72 deelnemers vol=vol! De deelnemerslijst vind je hier.

Locatie
Café “het Huis van Egmond”, Burgemeester Hoogenboomlaan 35, 1718 BH, Hoogwoud.

 

 

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.