Kiste Trui Toernooi (30 nov in Mook)

De SV Mook bestaat 50 jaar en organiseert voor de 26e keer het Kiste Trui Toernooi. Omdat de vereniging jarig is krijgen alle deelnemers een goede lunch aangeboden. Meer informatie over dit rapidtoernooi is te vinden op sv-mook.nl/kiste-trui-toernooi/info-ktt. Het toernooi begint om 10.00 uur. Er worden 7 ronden van 18 minuten + 5 seconden per zet p.p.p.p. gespeeld. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur. Tijdens het toernooi wordt een lunch geserveerd. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,00 (inclusief de lunch). De aanmelding * kan geschieden via e-mail: huubblom58@live.nl of telefonisch bij Huub Blom (06-10005801)

Het toernooi wordt voor de tiende keer in het gemeenschapshuis van Mook gehouden en is bedoeld voor clubschakers maar ook voor jeugdspelers en huisschakers.

Er zijn o.a schaakboeken en drank als prijzen beschikbaar. Er zijn geen geldprijzen. De winnaar van de Kiste Trui Groep krijgt het Kiste Trui beeldje. Er worden prijzen uitgereikt aan spelers die goed hebben gespeeld.  De speelzaal is gemakkelijk te vinden, midden in het centrum van Mook op de rotonde richting Groesbeek. Bij de eerste weg links staat ’t Moks Café.  Parkeergelegenheden zijn voor het gebouw, in de wijk en op het kerkplein aan de Rijksweg. De bus (lijn 83) stopt bij de rotonde op loopafstand van het gemeenschapshuis. Let op: het maximum aantal deelnemers is 120. De schaakvereniging Mook hoopt u op 30 november te ontvangen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.