35e Rapidtoernooi De Rode Loper Utrecht

Komende zaterdag 16 november a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse rapidtoernooi van schaakvereniging De Rode Loper. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Het altijd gezellige en goed bezette toernooi met mooie prijzen, bitterballen en de toppartijen op liveborden. De toernooiopzet is naar beproefd recept. In groepen van acht – ingedeeld naar rating – schaken we met een bedenktijd van 20 minuten per partij. We beginnen om 10.30 uur en om 17.00 uur is de uitreiking van de prijzen.

Behalve de drie geldprijzen per groep is er ook dit jaar weer de extra fotoprijzen. De foto’s van fotograaf en Rode Loper Fred Lucas zijn beschikbaar voor de beste groepswinnaar en voor de toernooiwinnaar. Het zijn dit keer foto’s van wereldkampioen Magnus Carlsen en van zijn illustere voorganger Garry Kasparov en het betreft afdrukken van 60×40 cm, aluminium.  De getoonde foto is er ook in postervariant, gesigneerd door Magnus. Deze gaat naar de best scorende jeugdspeler t/m 16 jaar.

Aanmelden? Doe het snel via rapid@ucsderodeloper.nl, want het gaat weer lekker vollopen (de vorige edities waren ruim voor de speeldatum uitverkocht!). Deelname kost 10 euro. Vermeld je naam, je club en je rating. De voorlopige deelnemerslijst is te zien op onze website: www.ucsderodeloper.nl/Actueel/Rapid.php

 

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.