De NOSBO-teams

Stelling na het paardoffer op c6. Is dat een correct offer?

De derde ronde liep niet zo goed voor de Groninger Combinatie. Het eerste kreeg een pak rammel en de wedstrijd was om half vier al voorbij (tussenstand 5½–½). Ook GC 2, 3, 4 en 5 verloren. Die vier teams verloren wel met het kleinst mogelijk verschil. Bij hun had er meer in gezeten. GC 6 won wel. In onderstaand verslag een overzicht van alle gespeelde wedstrijden van teams uit de NOSBO. Voor zover gevonden ook met links naar de eigen clubverslagen.

lees meer

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.