Sponsor Award voor Tata Steel

Ziggo heeft maandagavond tijdens de uitreiking van de SponsorRingen in het Postillion Convention Center in Amsterdam goud gewonnen in de categorie ‘sport’. Het bedrijf kreeg de prijs voor het Ziggo Klassieker-huisje: Jari zoekt huisgenoten. Het Tata Steel Chess Tournament won de categorie langlopende sponsorships.

Frits van Eerd (Jumbo) kreeg de titel ‘Sponsor Personality van het jaar 2019’.

Langlopende sponsorships

Tata Steel kreeg de SponsorRing Langlopende Sponsorships voor het feit dat het staalbedrijf al meer dan 80 jaar sponsor is van het prestigieuze internationale schaaktoernooi. Met als start in 1938 als het Hoogovens Schaaktoernooi is het Tata Steel Chess Tournament verreweg het langstlopende partnership in Nederland. Uit het juryrapport:
‘Tata Steel, en daarvoor Hoogovens en Corus, heeft met de sponsoring van het Tata Steel Chess Tournament een niet te onderschatte waarde voor de schaaksport in Nederland. Het Tata Steel Chess Tournament brengt letterlijk top- en breedtesport bij elkaar doordat professionals en amateurs op dezelfde locatie spelen.’

Bronnen: www.sportnext.nl/www.sponsorring.nl/ziggo/twitter sponsorring

 

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.