Kroegschaak Wijk aan Zee

Op de laatste rustdag van het Tata Steel Chess Tournament 2020, op donderdag 23 januari, is er een Kroeglopertoernooi. Je speelt in tweetallen; 7 rondes met 15 minuten bedenktijd p.p.p.p., verspreid over de gezellige cafés in Wijk aan Zee. Het toernooi is toegankelijk voor spelers van alle niveau’s en leeftijden, dus ook huisschakers zijn van harte welkom!

Het begint om 14:00 bij Eetlokaal Be my Guest aan de Voorstraat 4 en rond 21:00 worden de prijzen verdeeld. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team en je kunt je aanmelden via wijkaanzee@kroegloperschaak.nl, of even binnen lopen bij Be my Guest.

De ondernemers zorgen voor een hapje tijdens het schaken en ook voor de schaakborden, stukken en een klok wordt gezorgd. Tussen ronde 5 en 6 is er tijd ingepland om lekker een hapje te eten in de verschillende etablissementen die meedoen (de kosten voor het diner zitten niet inbegrepen bij het inschrijfgeld).

Wie er meedoen? Cafe de Zon, ‘t Vissershuijs, Klein Zwitserland, Be my Guest, Gewoon, Het Boegbeeld en Sonnevanck.

We gaan er natuurlijk een hele gezellige schaakdag van maken, maar er wordt ook gespeeld om prijzengeld:

De 1e prijs is 100 euro, gesponsord door Tata Steel Chess.
De 2
prijs is 50 euro, beschikbaar gesteld door De TIP.
De 3
e prijs bedraagt 25 euro en wordt gesponsord door De Beste Zet.

En dan is er nog de Poedelprijs: 25 euro mogelijk gemaakt door Cultural Village.

Hopelijk tot 23 januari!

Ella de Jong
Stefan Kuipers

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.