Do 19 dec: Open Knock-Out Snelschaaktoernooi Paul Keres

Op donderdag 19 december organiseert Paul Keres het Open Knock-Out Snelschaaktoernooi gespeeld, bedacht door ons erelid Kees Vreeken. Locatie is het clublokaal van Paul Keres, de Noteboom, Notebomenlaan 400 te Utrecht.

De formule is als volgt: minimatches van twee partijen met 7 minuten per persoon per partij. Bij 1-1 volgt een ‘sudden death’ partij: wit 5 minuten, zwart 4 minuten, maar wit MOET winnen. De speler met de laagste rating mag de kleur kiezen. De winnaars gaan door voor de KO-titel, de verliezers spelen verder in het Zwitsers, de zogeheten ‘loserspool’. Om 20:00u zullen de voorrondes starten. Bij (32+x) deelnemers is dat het lot van de laatste 2x aanmelders. Vroeg aanmelden per e-mail (intern_wedstrijdleider[at]paulkeres.nl) loont dus.

Leden van andere clubs zijn net als bij andere interne toernooien, van harte welkom!

Loting Utrechtse Meesters
In het voorjaar start de Utrechtse Meesters bij Paul Keres. Op deze pagina vind je alle informatie over dit meestertoernooi. Voordat het Kees Vreeken Knock-Out toernooi begint, vindt de loting plaats van de Utrechtse Meesters. Wie speelt de 1e ronde tegen elkaar? Welke clashes vinden plaats in het finale-weekend? We zullen het snel weten. De loting zal door twee deelnemers gedaan worden. Wees erbij!

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.