1e Deventer KroegLoperstoernooi

Op 9 februari 2020 organiseert DSG Pallas het 1e Deventer KroegLoperstoernooi. Er wordt gespeeld in tweetallen en het toernooi is geschikt voor alle niveau’s: van huisschaker tot grootmeester. Je speelt in totaal 9 rondes en het speeltempo bedraagt 15 minuten per persoon per partij. Het toernooi start om 10:30 en de prijsuitreiking is rond 17:00.

Uniek aan het toernooi is dat de helft van de prijzenpot naar het team gaat met de beste relatieve prestatie. Daarnaast krijgen de winnaars natuurlijk ook een prijs, net als het beste team uit de regio.

Er wordt gestart in ’t Lokaal, Grote Kerkhof 6 in Deventer. Verder zal er ook geschaakt worden in het Broodcafé Vrienden van Vrôeger, Bistro De Rode Kater, Theater-restaurant Bouwkunde, Eetcafé de 7e Hemel en Café het Glas in Lood.

Op de website van DSG Pallas vind je alle verdere informatie: dsgpallas.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.