Karpov in 80e Noteboom, 28 Feb – 1 Mrt Leiden

Anatoli Karpov maakt binnenkort zijn opwachting en debuut in het a.s. 80e Noteboomtoernooi. Hij heeft dit jaar gelukkig zijn agenda vrijgehouden om het in Leiden op te nemen tegen Robert Hubner (ook hij maakt zijn debuut!), Jan Timman en ‘onze’ Predrag Nikolic, levende Noteboom legende met 5 overwinningen op zijn palmares. De reden dat deze grootheden het tegen elkaar opnemen in een dubbelrondige rapid-vierkamp is dat we bij LSG een mooi jubileum vieren dit jaar. Op 2 maart bereikt de club de respectabele leeftijd van 125 jaar.

Het 80e Noteboom wordt daarom een mooi schaakfeest, dat je niet wilt missen. Verdere details vind je op onze toernooisite, www.lsg-leiden.nl/noteboom. Meld je snel aan, of kom gezellig langs om de sfeer te proeven en het feestje met ons te vieren.

Graag tot over een paar weken in Leiden.

Rudy van Wessel, LSG

2 Comments

  1. Avatar
    Kees Schrijvers februari 06, 2020

    Het “Noteboom” is toegevoegd aan menu Schaaksite. Maakt zoeken makkelijker.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.