Favorieten winnen 1e Deventer Kroegloperstoernooi

De favorieten Hing Ting Lai en Manuel Bosboom hebben het 1e Deventer Kroegloperstoernooi op hun naam geschreven.

In een gezellig toernooi dat in zes horeca-gelegenheden (Eetcafé de 7e Hemel, ’t Lokaal, Broodcafé Vrienden van Vrôeger, Bistro de Rode Kater, Theater-restaurant Bouwkunde en Café het Glas in Lood) werd gespeeld, bleven de winnaars een half punt voor op de nummers twee: Stefan Kuipers en Stefan Colijn. De twee oud-Deventenaren Jan Willem van de Griendt en Bas van Roosmalen
werden derde.

50 % van de prijzenpot ging naar de beste overscore, zodat iedereen kans had om te winnen. Thuisschakers Ferry ? en Peter Simpson konden deze envelop met inhoud in ontvangst nemen.

Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo had daarnaast nog een regioprijs beschikbaar gesteld, die werd gewonnen door het duo René Renders en Bas Neggers.

Tijdens het afsluitende buffet viel van diverse kanten te horen dat dit toernooi voor herhaling vatbaar is, dus volgend jaar maar weer ..?

We danken de organiserende vereniging DSG Pallas voor het gezellige en uitstekend verzorgde toernooi. De uitslagen en standen zijn te vinden via StickChess, hieronder de foto’s van de winnende duo’s.

De winnaars: Hing Ting Lai & Manuel Bosboom.

Ferry ? & Peter Simpson wonnen de prijs voor de beste overscore.

De regioprijs was voor René Renders & Bas Neggers.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.