Mini tweekamp GM Roeland Pruijssers – IM Liam Vrolijk

Roeland Pruijssers (foto Harry Gielen)

Liam Vrolijk (foto Harry Gielen)

GM Roeland Pruijssers en IM Liam Vrolijk spelen op vrijdag 28 februari een tweekamp over vier partijen in het Veluws College Mheenpark, Duizendschoon 8 in Apeldoorn. De wedstrijden worden gespeeld tijdens de 41e Open Apeldoornse Jeugdschaak Kampioenschappen en het zesde Open NK Schaken voor Speciale Doelgroepen (NK-G). Roeland is Apeldoorns enige GM tot nu toe (in 2012), 30 jaar en heeft een rating van 2565. Liam is Nederlands jeugdkampioen, 17 jaar, IM geworden in 2018 en zijn rating is 2507. De eerste partij begint om 10.30 uur en elke speler krijgt 25 minuten per persoon per partij. De match zal live te volgen zijn via de website van Schaakstad Apeldoorn.
 
 
 
 
 
 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.