Schaken senioren in Het Bolwerk: beginnerscursus vanaf 4 maart 2020

Schaakacademie Apeldoorn geeft vanaf 4 maart 2020 een beginnerscursus schaken voor senioren. De cursus bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten op woensdag van 9.15 tot 10.45 uur. Adres: Het Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn, zaal 2 (eerste verdieping, er is een lift). Deelnemers krijgen het boekje ‘Ik leer schaken’ en app Chessmatec. Schaakleraar is Karel van Delft. De cursus kost 45 euro, inclusief koffie of thee. Er zijn ook lessen voor mensen die al kunnen schaken. Die lessen zijn van 10.15 tot 11.45 uur. De lessen omvatten uitleg, oefenen en partijen spelen. Deze cursus kost 75 euro per 14 weken. Meedoen kan op elk moment.

 

 

Hersengymnastiek

  • Schaken is een nieuwe uitdaging.
  • Schaken is gymnastiek voor het brein.
  • Schaken is leuk.
  • Schaken levert nieuwe contacten op.
  • Schaken kun je met vrienden en bekenden doen. En met kleinkinderen.
  • Schaken kun je doen op een computer en via internet.

Contact en informatie
Schaakacademie Apeldoorn
Karel van Delft
06-22226928
karel@kvdc.nl
www.schaakacademieapeldoorn.nl/seniorenschaak

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.