MuConsult Apeldoorn behoudt perfecte score


Stefan Kuipers
Woensdagavond 11 maart kwam SG Max Euwe op bezoek voor de vierde ronde van de bekercompetitie. Een gevaarlijk team dat ook de eerste twee wedstrijden met 4-0 had gewonnen. Het ratingverschil tussen de teams was echter nog groot, vooral omdat wij misschien wel in onze sterkste bekeropstelling ooit speelden. Al snel hadden we allemaal een prettige stelling en zorgden Thomas en ondergetekende voor de 2-0 voorsprong. In de tijdnoodfase voegden Roeland en Nico daar nog twee overwinningen aan toe. Een strakke overwinning en het behoud van onze perfecte score dit bekerseizoen. Hieronder een kort verslag van de partijen.

Roeland was in de Caro-Kann niet helemaal bekend met de openingsopzet van Frank Kroeze, maar behandelde het solide. Al vrij snel koos Frank het verkeerde plan en bleek zijn centrum niet stevig genoeg:
Verder lezen…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.