Utrechtse Meesters, verslag ronde 3

23 maart sprak Rutte het volk toe: ‘Alle samenkomsten en evenementen worden tot 1 juni verboden’. De kogel was door de kerk (geen diensten meer). Geen paas- en suikerfeest,  pinkpop, voetbal, enzovoort. En als collateral damage, geen Utrechtse Meesters. De mooie plannetjes, het bijprogramma op het Koningsweekend met een VIP-match: binnen een minuut was het definitief de nek omgedraaid.

De derde ronde begon in nog onbestemde tijden met een vooruitgespeelde partij tussen Tim en koploper Lars. Lars zette Tim onder druk, maar kwam er niet door tot… lees en maak het mee in het commentaar waarmee Lars ons verblijdde! Vlot en leuk, leerzaam en uitgebreid. En dat laatste kunnen wij in deze tijden van verveling goed gebruiken! Zo kunnen wij al naspelende als betere schakers uit de crisis tevoorschijn komen. Wat ons niet kapot krijgt, maakt ons sterker. Lars legt uit waarom hij vooruitspeelde, en waarom hij ampele tijd had voor het maken van de aantekeningen.

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.