Puzzelcompetitie van het MEC

De schaakwereld is in deze Corona-periode heel actief geworden en ook het MEC wil een steentje bijdragen.

Vanaf vandaag starten we een puzzelcompetitie. Elke maandag-woensdag-vrijdag om 12.00 uur publiceren we een nieuwe aflevering. Het MEC stelt een aantal prijzen beschikbaar en iedereen kan meedoen! www.maxeuwe.nl/index.php/activiteit/122-blijf-thuis/594-blijf-thuis-puzzels

Daarnaast publiceren we elke dinsdag en donderdag een leuke cartoon van Rupert van der Linden, aangevuld met een verhaaltje. Ze zijn te zien in ‘Rupert’s hoekje’. www.maxeuwe.nl/index.php/activiteit/ruperts-hoekje

Tenslotte heeft onze manager, Eddy Sibbing, quarantaine-tips op zijn website geplaatst: www.chessed.nl/quarantaine-schaak/

Veel plezier!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.