Limburg League Summer Series: minimatches met voldoende bedenktijd

Voel je je verbonden met Limburg? Ben je ooit in Limburg geweest? Of drink of dronk je wel eens een Limburgs biertje? Dan ben je hierbij uitgenodigd om mee te doen aan een groot online schaaktreffen: de Limburg League Summer Series.

Dit toernooi wordt gespeeld op zeven achtereenvolgende dinsdagen (van 2 juni t/m 14 juli) op Lichess. Je speelt elke week een minimatch over twee partijen in een gesloten ratinggroep  zonder je te veel opgejaagd te voelen door de klok. Het tempo is 30 min + 5 sec per persoon, zodat  je een een volwaardige partij kunt spelen.

Denk wel aan tijdig aanmelden. Aanmelding sluit donderdag 28 mei 23:59.

Alle informatie is te vinden op de website van de Limburgse Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.