Limburg League Summer Series: minimatches met voldoende bedenktijd

Voel je je verbonden met Limburg? Ben je ooit in Limburg geweest? Of drink of dronk je wel eens een Limburgs biertje? Dan ben je hierbij uitgenodigd om mee te doen aan een groot online schaaktreffen: de Limburg League Summer Series.

Dit toernooi wordt gespeeld op zeven achtereenvolgende dinsdagen (van 2 juni t/m 14 juli) op Lichess. Je speelt elke week een minimatch over twee partijen in een gesloten ratinggroep  zonder je te veel opgejaagd te voelen door de klok. Het tempo is 30 min + 5 sec per persoon, zodat  je een een volwaardige partij kunt spelen.

Denk wel aan tijdig aanmelden. Aanmelding sluit donderdag 28 mei 23:59.

Alle informatie is te vinden op de website van de Limburgse Schaakbond.

Over frankclevers-schakenlimburg

- Webmaster Limburgse Schaakbond.
- Lid organisatie Limburg Open, Maastricht.
- Voorziter Schaakvereniging Maastricht.
- Erevoorzitter Limburgse Schaakbond.
- Lid van Verdienste KNSB.
- Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.