Gelders Open online jeugdtoernooi


Speciaal voor jeugdspelers t/m 18 jaar organiseren de Arnhemse Schaakacademie en SV Wageningen de Gelders Open, een gratis online toernooi op Lichess bestaande uit vier voorrondes en een finale. Deelnemers maken kans op leuke prijzen, zoals een online kloksimultaan tegen GM Jorden van Foreest, en online groepstrainingen van IM Merijn van Delft, IM Stefan Kuipers, en WGM en meervoudig Nederlands kampioene Anne Haast.

De speeldata voor de voorrondes zijn wo 17 juni, za 20 juni, wo 24 juni en zo 28 juni 2020. De finale is op za 4 juli 2020. Het speeltempo is 10 minuten per persoon en 2 seconden per zet en er wordt gespeeld in drie ratinggroepen. De jeugdschakers mogen aan zoveel voorrondes meedoen als ze willen. In elke voorronde zijn vier finaleplekken te verdienen per groep.

Alle groepswinnaars (voorrondes en finale) mogen meedoen aan de online simultaan van GM Jorden van Foreest op zondag 5 juli. Ook worden een aantal plekken voor de simultaan verloot onder alle deelnemers.

Meer informatie en inschrijven: www.arnhemseschaakacademie.nl/gelders

Aankondiging in pdf: Gelders Open online jeugdtoernooi

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.