Rini Kreeft overleden

Afgelopen dinsdagavond is Rini Kreeft overleden. Hij lag sinds enige tijd in verpleeghuis Machtella in Bennekom. Rini was een man met een groot hart voor de schaaksport. Wij kregen zeer regelmatig toernooi-aankondigingen of verslagen van hem. Zijn aankondiging dat het Oliebollentoernooi weer ging starten kregen wij dan ook zeer trouw.

Rini was zeer actief binnen denksportcentrum de Commanderij en de Bennekomse schaakvereniging BSV. Vanwege de coronabeperkingen wordt hij maandag in kleine kring in Bennekom begraven. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en andere familie, maar uiteraard ook zijn (schaak)vrienden veel sterkte met dit grote verlies. Als er een man was die het niet verdiende om in zeer besloten kring begraven te worden dan was het Rini wel. Het is niet anders. Bedankt Rini voor alles wat je voor het schaken hebt gedaan.

Begin 2019 werd Rini door de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) uitgeroepen tot Schaakvrijwilliger van het Jaar 2018. Zie  verslag op Schaaksite.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.