Livestream HSG Online jeugdtoernooi

Vandaag, zondag 14 juni, wordt virtueel vanuit het Pinetum Blijdenstein het HSG Online Jeugdtoernooi gehouden. Waar dit normaal gesproken het decor is voor zo’n 24 schakende jeugdspelers, wordt het toernooi nu via Lichess gespeeld – met inmiddels al meer dan vijftig deelnemers. Voorafgaand aan het jeugdtoernooi verzorgt Machteld van Foreest een online Simultaan voor 20 jeugdspelers (aanvang 12 uur). Dit alles in het kader van het HSG Open; op 21 juni volgt een event voor volwassenen waar ook Loek van Wely, Erwin L’Ami en Friso Nijboer van de partij zijn.

Dit alles zal vanaf 11:45 uur door Pascal Losekoot en Vincent Spit van live-commentaar worden voorzien dmv. een Twitch stream: www.twitch.tv/schaaktrainingAlleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.