Gelders Open online jeugdtoernooi – update: Arthur Maters (A), Jayden Breider (B) en Y. Eric Zhang (C) groepswinnaars

Eerste voorronde van start met 57 deelnemers

Op woensdag 17 juni 2020 vond de eerste voorronde plaats van het Gelders Open online jeugdtoernooi op Lichess. In drie groepen streden 57 jeugdspelers om vier plekken per groep voor de finale. De groepswinnaars mogen ook nog meedoen aan de online simultaan tegen Jorden van Foreest op 5 juli. Arthur Maters won de A-groep, Jayden Breider de B en Y. Eric Zhang de C.

Ga voor een verslag en alle uitslagen naar: www.arnhemseschaakacademie.nl/gelders/nieuws

Aanmelden voor de Gelders Open is nog steeds mogelijk via dit aanmeldformulier. De volgende voorrondes zijn op za 20 juni (14 uur), wo 24 juni (15 uur) en zo 28 juni (14 uur). De finale is op za 4 juli. De eerste zes spelers van elke groep winnen een online groepstraining van IM Merijn van Delft (A), IM Stefan Kuipers (B) en WGM en meervoudig Nederlands kampioene Anne Haast (C).

Alle info staat op: www.arnhemseschaakacademie.nl/gelders

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.