BSG zoekt een sponsor

BSG speelt al jaren een belangrijke rol in de Meesterklasse van de KNSB.  Dit gaat gepaard met veel media aandacht. Vorig seizoen werden wij 2e  en waren dus vice-kampioen van Nederland.  Eerder werden wij nog eenmaal 2e en eenmaal 3e.

Vele jaren werden wij gesponsord maar helaas is de sponsoring gestopt. Komend seizoen zitten wij dus zonder sponsor. Wellicht kunnen wij een gesprekje hebben om te bezien of u geïnteresseerd bent in het sponsoren van BSG. U kunt mij ook telefonisch bereiken.

Info over onze club vindt u op onze website www.bsg-bussum.nl

Rob Disselhoff
Voorzitter BSG
0345-519696

1 Reactie

  1. Avatar
    Twaburov 12 augustus 2020

    Vorig seizoen is er geen kampioen uitgeroepen toch? Laat staan een vice-kampioen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.