Schaken en de coronacrisis (informatie van de KNSB)

De coronacrisis heeft een grote impact op de samenleving en ook op de schaakwereld. Schaaktoernooien, competities en kampioenschappen zijn op de ons vertrouwde manier nog niet mogelijk binnen de huidige regels van onze 1,5 metersamenleving. Gelukkig hebben we vanuit de schaaksport wel de mogelijkheid om online te spelen en te trainen. Op deze pagina zullen we steeds de meest actuele informatie rondom schaken en de coronacrisis publiceren. Ook vind u op deze pagina verwijzingen naar andere websites en eerder door ons gepubliceerde informatie.

Op 9 september hebben we het plan van aanpak opstarten clubavond bijgewerkt: Plan-van-aanpak-opstarten-clubavond (pdf).

Noot redactie: Op Schaaksite hebben we eerder een artikel gepubliceerd met afstanden/zaalindeling enz. Zie hier…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.