EK Jeugd online

EK Jeugd Speelzaal Eindhoven

Dit weekend vindt het EK Jeugd online plaats. Elke federatie speelt vanuit het eigen land. Dat kan vanaf drie verzamelplaatsen of gewoon vanaf thuis (zoals in Frankrijk bijvoorbeeld). Het toernooi is live te volgen uiteraard en alle uitslagen en indelingen staan op Chess-Results. Er wordt gebruik gemaakt van Tornelo in combinatie met Zoom om het veilig te houden. Op de foto de speelzaal in Eindhoven waar Tommy Grooten, Wendy Huang, Elysia Feng en Siem van Dael spelen. Eindhoven is ondergebracht bij Thinc ahead. Een toepasselijkere naam kun je niet hebben voor een schaakevenement. Het duurt drie dagen, negen ronden met drie ronden per dag.

Het toernooi startte met een flinke vertraging. Ronde 3 gestart om kwart voor acht.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.