Bericht van het KNSB bestuur inzake Corona

Schakend Nederland en corona

Beste schaakvrienden,

Corona is ruim een half jaar in (Schakend) Nederland en dat heeft aanzienlijke gevolgen voor de beoefening van onze mooie sport. Op amateur- én op topniveau. Graag maken we je op hoofdlijnen deelgenoot van de ontwikkelingen en afwegingen die mogelijk ook voor jou of jouw club gevolgen hebben.
De situatie waarin we ons bevinden is uniek, razend complex en de omstandigheden veranderen daarbovenop voortdurend.
Hartelijk dank aan alle vrijwilligers, clubs, toernooiorganisaties én de mensen van ons bondsbureau die onder deze ongekende en extreme omstandigheden het best mogelijke doen voor Schakend Nederland. We bedanken velen van jullie ook voor begrip en steun voor de soms moeilijke maatregelen.

Maatregelen en protocollen

(lees verder op de site van de schaakbond)

 

 

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.