Korte biografie: Michel Hoetmer

Op Schaaksite treft u elke vrijdag wekelijks een boekrecensie aan. We mogen een nieuwe recensent begroeten in de persoon van Michel Hoetmer. We stellen hem graag nader aan u voor. Hieronder een door hem zelf geschreven korte biografie.

Michel Hoetmer (foto privécollectie)

 

Altijd lastig om over jezelf te schrijven, nou een poging.
Michel z’n grootste hobby’s zijn schaken, lezen over schaken en anderen leren schaken. Hij vindt dat belangrijker dan zelf spelen. Zijn allergrootste liefde is echter zelf schrijven. Hij combineert deze liefdes nu door voor Schaaksite boeken te recenseren en waagt zich ook aan andere artikelen over ons mooie spel.

Schrijven over schaken doet hij dan ook graag via zijn blog.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.