Het beste van de clubsites: tips gevraagd!

Ergens deze herfst begon ik aan de serie ‘het beste van de clubsites‘. Dit omdat er op veel clubsites prachtige bijdragen staan, die een groter publiek verdienen dan alleen de eigen clubleden. Mede door tips van lezers kon ik negen edities vullen, waarvoor mijn hartelijke dank!

De laatste tijd neemt het aantal tips wel wat af. Vermoedelijk is dat niets ernstigs: we verlangen er allemaal naar om weer gewoon aan een bord te zitten, aan een bar te hangen en onze vrienden in levende lijve te zien. En tegelijk wordt er erg veel gepubliceerd op Schaaksite, waardoor het op een gegeven moment ook wel weer even genoeg is.

Daarom bouw ik nu even een pauze in. Ondertussen ontvang ik graag je tips voor volgende edities, graag per mail. En wie weet komt je bijdrage dan editie 10 van deze rubriek.

Ik wens iedereen een prachtig einde van 2020 en een mooie start van 2021.

Over Jan Jaap Janse

Voorzitter van SV Paul Keres van 2003 tot 2018. Houdt van jubileumboeken, dubieuze openingen en gezellige toernooien. Vindt dat je schaken vooral niet te serieus moet nemen.

1 Reactie

  1. Avatar
    Jan Jaap Janse 12 januari 2021

    Om even op mezelf te reageren: er kwam al een mooie tip binnen over bijzondere clublokalen, en daar is zeker iets mee te doen. Nieuwe tips blijven uiteraard welkom, dan pak ik ergens in januari de draad weer op.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.