Meerkerk open (<16 jaar): uitstekende deelname

Op 9 januari 2021 werd Gachatur Kazarjan uit Helmond winnaar van het 2e Online Meerkerk Schaakt Open jeugdschaaktoernooi. Hij won de A groep met een half punt meer dan Sander Wage van Schaakclub Van der Linde uit Winschoten en Leandro Slagboom uit Leeuwarden.

 

In 3 groepen streden maar liefst 110 deelnemers mee (<16 jaar).

 

In de B groep werd winnaar Emre San Erciyes uit Den Bosch, Rarerainstorm werd tweede en Casper Deij uit Best 3e.

In de beginnersgroep (C-groep) won Siem Westerhof uit Doetinchem, voor Luka Haitsma uit Rotterdam en Bhavesh Prasad uit Utrecht.

 

Alle partijen speelden zich online af en tussen de partijen door kan er onderling gechat worden. De quote van de dag was: “Is het al bekend wanneer het volgende toernooi is?”

 

Het prijzengeld werden uitbetaald in tickies, een succesvolle primeur! Alle Meerkerkse deelnemers mogen van de sponsor een verrassingsboodschappenzakje ophalen bij PLUS Versteeg uit Meerkerk, ze eindigen allemaal in de middenmoot.

 

Het 3e Online Meerkerk Schaakt Open Jeugdschaaktoernooi staat gepland voor zaterdag 27 maart 2021.

Over ErwinenMax

Je kent ons vooral van ons Youtube kanaal, het schaakvlog van Erwin en Max. Daarin leren we kinderen die de regels net kennen hoe ze mat kunnen zetten, hoe remise werkt. En allerlei andere dingen die leuk zijn om te delen, zoals onze ervaringen met online toernooien en Banterblitzes tegen een GM...

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.