Aandacht voor zege Jorden van Foreest

De verrassende zege van Jorden van Foreest in het Tata Steel Chess Tournament heeft de nodige publiciteit opgeleverd. De organisatie liet een mooie foto zien van de jonge winnaar bij de slotceremonie.

Ook de NOS besteedt aandacht aan de titel van Jorden van Foreest. Gisteravond waren er beelden tijdens het achtuurjournaal van de barrage en via de NOS-app kunt u de volgende twee artikelen lezen of via deze links:

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.