Brugse Meesters

Het internationaal schaaktoernooi Brugse Meesters is na een jaar onderbreking terug met een nieuwe formule. Vorig jaar ging de editie van de  Brugse Meesters door de corona-uitbraak niet door en kreeg de organisatieploeg van de Brugse Meesters de eer om de Belgische kampioenschappen 2020 te organiseren.

Dit jaar zijn we er opnieuw! De Brugse Meesters is een gezellig en een heel internationaal getint toernooi in het hartje van de zomer, met de deelname van meerdere grootmeesters en meesters. Op verzoek van eerdere deelnemers wordt het toernooi van 9 ronden nu gespeeld over 7 dagen en dit van 14 tot en met 20 augustus 2021. Verder is er onder meer nog een gratis stadswandeling en een blitztoernooi voorzien.

Dus ideaal om een bezoek aan Brugge te combineren met een deelname aan het toernooi!

Verdere informatie over het toernooi is te vinden op www.brugsemeesters.be  of via toernooidirecteur Tom Piceu (tom.piceu@gmail.com).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.