Nieuw schaakvlog De verdediging uitschakelen

Schrik niet, we hebben een korte actiefilm opgenomen – waarin een van de stukken wordt uitgeschakeld.

Dit op verzoek van een van onze abonnees die vroeg hoe dat nou werkt, het uitschakelen van de verdediging. Hier zie je dat zwart eigenlijk dik voor staat, maar dat wit nog een mooie truc heeft om een stuk te winnen. Verder gaat het weer helemaal goed met Max, no worries!

Klik hier om Schaakvlog 25 te kijken.

Veel plezier met kijken en tot ziens,

Erwin & Max

PS Klik hier om naar het kanaal te gaan: Schaakvlog van Erwin en Max. Verder heeft ook onze topper Anish Giri een YouTube-kanaal waar hij veel aan het streamen is. Een link zie je ook in ons kanaal, onder ‘playlists’.

Wil je je aanmelden bij chess24 (ook voor de videoseries over openingen en de tactics trainer) klik dan hier: chess24.com?ref=erwinenmax

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.