Finalisten NK Slow Bullet bekend

Foto: Lennart Ootes / chessphotoshop.com

De 16 namen die zondag 14.00 uur gaan uitmaken wie zich een jaar lang ‘Nederlands Kampioen Slow Bullet’ mag noemen, zijn bekend. Favorieten xamax2000 (Max Warmerdam), FirstKnight (Nico Zwirs) en Yottabyte97 (Hing Ting Lai) domineerden deze qualifier van begin tot eind. Geen verrassing dus dat deze heren de top 3 vormden. Ook is_er_nog_hoop (Ivo Maris) en FerreroRoger (Roger Meng) kwalificeerden zich ruimschoots. De laatste plekken bleven echter tot het eind spannend. Tilburgs hoop en voorman van SG KiNG CiuMark (Mark Haast) redde het net niet, hij strandde in het zicht van de haven.

Ook een andere Tilburger, LuukDeGrote (Luuk Baselmans), redde het eerst niet (hij werd 9e) maar kwam er toch in omdat er een deelnemer wegviel doordat zijn account werd ingenomen door Lichess. Utrechts hoop Federtiu (Hugo ten Hertog) doet weer mee om de titel. Hij zal vergezeld worden door verrassing phoenix03 (Djad Maes) en… JohanDerksen (Twan Burg)! Dat ‘de Snor’ zondag terug mag komen zal menig KiNG’er goed doen, aangezien deze snorremans een graag geziene gast is op de zondagavond teambatttles van KiNG.

De ratingprijzen werden gewonnen door Laurens Schilstra (2000-), Rolinde den Heijer (1800-), en Jelle Smid (1600-).
Alle standen zijn hier te vinden, de Grote Finale vind je hier. De finale zal gestreamd worden door xamax2000 en het eigen kanaal van KiNG. Komt dat zien, komt dat zien!

1 Reactie

  1. Avatar
    Caesar64 21 februari 2021

    Gezien de jeugdigheid van de finalisten is een leeftijdsprijs ook wel een idee

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.