Nieuwe website MEC

Het Max Euwe Centrum presenteert met trots zijn nieuwe website. Met dank aan Govert Pellikaan www.schaaksite.nl/2021/03/04/govert-pellikaan-schaakvrijwilliger-van-2020/ die de site belangeloos voor het MEC gebouwd heeft!

De website is veel dynamischer, interactiever én fraaier dan de oude site. De informatie van de oude site hebben we zoveel mogelijk overgezet. Uiteraard kunt u op onze nieuwe website weer alles te weten komen over Max Euwe en het MEC en zijn activiteiten. Hoe u ons – hopelijk binnenkort weer – kunt bezoeken en wat er allemaal te zien en te doen is. Maar ook welke boeken en schaaktijdschriften in onze omvangrijke bibliotheek staan en welke filmpjes u bij ons kunt bekijken. Via één klik op de homepage komt u op ons YouTube-kanaal en onze sociale media. Binnenkort zullen alle nieuwsbrieven (van nummer 1 tot en met 98) op de site te vinden zijn. Ruperts Hoekje, de Euwering en schaker en talent van het jaar kunt u vinden bij ‘activiteiten’. De YouTube-serie over het WK van 1935 pronkt groots op de homepage.

De hoogste tijd om zelf te gaan kijken! www.maxeuwe.nl

 

 

1 Reactie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.