Mister Chess presenteert…

Iedere zondag vanaf 17.00 uur

 

2 Reacties

 1. Avatar
  cdw057 24 mei 2021

  Schaakboeken, ik wordt een beetje blind, maar ook voor anderen zouden luisterboekjes (via Amazon bijv) goed zijn. Ik zou graag de Koning (JH Donner) nog een keer luisteren. De kosten zijn denk ik gelimiteerd (een goede spreker) opbrengsten onbekend natuurlijk.

   

 2. Avatar
  Wijnand Engelkes 24 mei 2021

  Er bestaat software die gewone boeken kan voorlezen. Google translate bijvoorbeeld. Ik kan mijn smartphone richten op een papieren tekst en me die laten voorlezen. Wel met een “blikken stem”. Wellicht zijn er betere apps, maar ik heb het zelf niet nodig en heb me er niet verder in verdiept.

  Overigens: Ik wil je best af en toe een hoofdstuk voorlezen. In Coronatijd: over de telefoon. Maak even een afspraak met me. Mijn email adres bestaat uit mijn achternaam en daarna een apenstaart en  xs4all.nl.

  Zijn er meer vrijwilligers? Geef je hier op.

   

   

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.