3 Fraaie eindspelstudies met torens

Deze keer 3 eindspelstudies van Wotawa. Ik vond ze in de schatkamer van Harold van der Heijden. Hier het eerste diagram. Als u op de link klikt vindt u de oplossing en nog twee andere studies. Wit aan zet wint. Hoe?

Over Michel Hoetmer

Michel schaakt al sinds begin jaren '70. Hij speelde bij schaakclub Utrecht (2e klasse KNSB) en hij was ook redacteur van het clubblad. Tegenwoordig is hij lid van sv Zukertort in Amstelveen. In het dagelijks leven is hij verkooptrainer en publiceerde diverse boeken en artikelen over verkopen en marketing. Sinds kort mag hij zichzelf ook gediplomeerd schaaktrainer (2) noemen.

1 Reactie

  1. Avatar
    Frits Fritschy 27 mei 2021

    Ken je deze ook van Wotawa?

    W Kf7 Td1 pi b7,e3 Z Kb8 Th8 pi c5,f5,h4 Wit maakt remise.

    Of je ziet hem binnen 5 seconden, of je wordt een week later afgevoerd naar het gesticht.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.