Zomerschool 2021

Vol trots kunnen we melden dat het eerste seizoen van onze online school erop zit. Ruim 50 verschillende kinderen uit heel Nederland en zelfs daarbuiten hebben een of meerdere weken meegedaan. Het concept is simpel: iedere schoolvakantie organiseren we online lessen en toernooitjes voor de jeugd. Zie schaakweek.nl voor meer informatie.

Het tweede seizoen begint weer met waar het allemaal mee begon, de Zomerschool. Inmiddels hebben 16 kids zich aangemeld voor de lessen en aanmelden is nog steeds mogelijk. Vanavond om 19:00 uur is het eerste warming-up toernooitje en dat staat open voor iedereen: lichess.org/tournament/bUsL1GvV. Nico en ik zullen dit toernooitje streamen, dus iedereen die nieuwsgierig is, is van harte welkom om straks even te komen buurten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.