Youth World cup online

De jeugdwereldkampioenschappen worden dit jaar niet gehouden, maar in plaats daarvan zijn er wel online toernooien zoals de World Youth Cup. De KNSB heeft een aantal talenten geselecteerd voor dit toernooi en die moesten zich na een aantal voorronden zien te kwalificeren voor het slotstuk. De KNSB maakt op haar website melding van dit toernooi. Zo valt er te lezen:

“In totaal nemen hier 14 Nederlandse jeugdspelers aan deel: Chenwu Zhu, Yichen Han, Arthur de Winter, Roger Labruyere, Wendy Huang, Manasvita Basa, Elysia Feng, Lauri Maris, Jonas Hilwerda, Tim Grutter, Rolinde den Heijer, Luna Huang en Janice Fu.

Inmiddels is het kwalificatietoernooi achter de rug en hebben 3 Nederlandse talenten zich geplaatst voor de laatste 16 spelers in de knock-out fase. Dat zijn Arthur de Winter (Open t/m 14 jaar), Luna Huang (Meisjes t/m 10 jaar) en Machteld van Foreest (Meisjes t/m 14 jaar). De Nederlandse spelers worden begeleid door Merijn van Delft”.

Het bericht en het toernooi kunt u verder volgen via deze link.

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.