18 september online conferentie Work4Chess

Volgende week zaterdag, 18 september, verzorg ik een online conferentie Work4Chess. Het gaat om de terugkeer van het schaakleven, marketing, schoolschaak online en wat nog al. Vanwege Schaak-Off, de club survey, Schaken.nl en ChessFellow besteden wij extra aandacht aan Nederland. Kijk voor meer informatie:
chesstech.org/work4chess
Tickets zijn 15 euro, maar er zijn vijf gratis tickets beschikbaar voor lezers van Schaaksite. De eerste vijf lezers die een mail sturen naar sl@chesstech.org met als onderwerp Schaaksite krijgen een toegangscode. Update 13 september: Dit klopt niet meer. De toegangscodes zijn niet nodig:  iedereen kan zich nu gratis aanmelden via a.beamian.com/#/event/work4chess .

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.