Meehelpen verzamelen verslagen KNSB?

Veel teams publiceren op hun clubwebsite een verslag van hun KNSB-wedstrijd. Op Schaaksite kon u van de eerste ronde een overzicht van de verslagen van meesterklasseclubs vinden (plus een paar op Schaaksite gepubliceerde verslagen). Zo’n overzicht zou ook van andere klassen gemaakt kunnen worden, maar in mijn eentje vind ik dat te veel werk. Een gevalletje ‘vele handen maken licht werk’ en daarom het verzoek: zijn er onder de lezers mensen die willen meehelpen? Bijvoorbeeld door na een KNSB-ronde zo’n overzicht te maken van een eerste klasse of een klasse waarin u zelf speelt? Wilt u dat, stuur dan een mail naar redactieschaaksite@gmail.com en dan krijgt u verdere uitleg over hoe en wat.

1 Reactie

  1. Avatar
    Frank Van Tellingen 06 oktober 2021

    Als elke club of elk team een link voor de eigen verslagen plaatste, zou dat zo gedaan moeten zijn inderdaad. Vele handen maken immers licht werk

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.